Portes Obertes – Postobligatòria

Benvinguts i benvingudes a l’Institut Thos i Codina,

Us informem que hem adaptat les Portes Obertes a les restriccions actuals. Hem actualitzat el nostre lloc web per tal de destacar aquells aspectes que considerem més rellevants.

Les Portes Obertes de Postobligatòria les portarem a terme del 3 al 7 d’abril. Per un bon desenvolupament de les jornades us demanem que consulteu la informació que anirem publicant en aquesta pàgina, que es mantindrà actualitzada al llarg dels pròxims dies.


OFERTA D’ESTUDIS I TROBADES INTERACTIVES

Les trobades interactives via Google Meet se celebraran els dies 4, 5, 6 i 7 d’abril. Si teniu alguna consulta sobre el centre, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a portesobertes@iesthosicodina.cat.

Batxillerat

Batxillerat

Ciències i Tecnologia

Opció de Batxillerat Professionalitzador en totes les modalitats

Batxillerat

Humanitats i Ciències Socials

Opció de Batxillerat Professionalitzador en totes les modalitats

Cicles Formatius de Grau Mitjà

Família Comerç i Màrqueting

Activitats Comercials – Perfil Moda

Formació Dual

Cicles Formatius de Grau Superior

Família Comerç i Màrqueting

Gestió de Vendes i Espais Comercials

Formació Dual

Família Informàtica i Comunicacions

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

Formació Dual | Oferta 2×3

Família Informàtica i Comunicacions

Desenvolupament d’Aplicacions Web

Formació Dual | Oferta 2×3

VISITES PRESENCIALS

Només en el cas que sigui necessari vingueu presencialment el dia 3 de d’abril de 2022, demanant cita a través de l’aplicatiu de cita prèvia de Portes Obertes.

MOLT IMPORTANT

  • Cal omplir una cita per cada membre de la unitat familiar que vulgui visitar el centre (per exemple, una per cada adult i una pel futur estudiant.).
  • A l’apartat d’observacions heu d’indicar en quins estudis esteu interessats (batxillerat o el cicle formatiu concret).

En cas que no hi hagi cites disponibles, escriviu un correu a portesobertes@iesthosicodina.cat per tal d’assignar-vos un espai.

La visita presencial constarà d’un itinerari àgil per conèixer els espais i el centre.

CONEIXEU ELS ESPAIS!

A l’apartat d’Espais del nostre lloc web us hem preparat un vídeotour per l’Institut, a més de diverses vistes 360º d’alguns dels espais del centre.

PREINSCRIPCIÓ 22/23

Al menú principal del nostre web disposeu dels enllaços del Departament d’Educació per la tramitació de la preinscripció pel curs 21/22.