Portes Obertes – ESO

Benvinguts i benvingudes a l’Institut Thos i Codina!

VISITES PRESENCIALS

Podeu visitar les nostres instal·lacions el dia 18 de febrer de 9.30h a 13.30h. Per fer-ho, cal sol·licitar cita prèvia a través d’aquest formulari:

  VÍDEOTOUR I ESPAIS

  En aquest apartat us hem preparat un vídeotour pel nostre centre i els seus espais.

  ELS PROTAGONISTES DEL THOS I CODINA

  La millor manera de conèixer el nostre centre és a través dels seus protagonistes: els nostres estudiants! A la secció següent us han preparat un seguit de vídeos informatius que esperem que gaudiu!

  OFERTA EDUCATIVA

  L’apartat d’Oferta Educativa del nostre lloc web conté la informació detallada de tots els estudis que es cursen al centre.

  PREINSCRIPCIÓ 24/25

  En aquest enllaç del Departament d’Educació podreu dur a terme la tramitació de la preinscripció pel curs 24/25.

  PORTES OBERTES POSTOBLIGATÒRIA

  Les Portes Obertes de Postobligatòria les durem a terme en dates encara per anunciar. Per un bon desenvolupament de les jornades us demanem que consulteu la informació que anirem publicant en aquesta pàgina, que es mantindrà actualitzada al llarg dels pròxims dies.


  PORTES OBERTES A MATARÓ

  Des del centre treballem en xarxa amb tots els altres centres de la ciutat i comarca. Per aquest motiu, podeu consultar la informació de portes obertes de tots els centres en aquest cartell.

  Acció finançada pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i per la Unió Europea - NextGenerationUE en el marc del Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

  C20.I03 Innovació i internacionalització de la Formació Professional
  La mesura C20.I03 Innovació i internacionalització de la Formació Professional té un pes assignat de 0% de coeficient de clima i 0% de coeficient digital, de conformitat amb l'annex 6 Taula de seguiment per a l'acció pel clima i l'etiquetatge digital de la Proposta de Decisió d'Execució del Consell relativa a l'aprovació de l'avaluació del PRTR d'Espanya COM (2021) 322 final, en data 16 de juny de 2021.