Portes Obertes – ESO

Benvinguts i benvingudes a l’Institut Thos i Codina,

Us informem que hem adaptat les Portes Obertes a les restriccions actuals. Des del centre treballem en xarxa amb tots els altres centres de la ciutat i comarca. Hem actualitzat el nostre lloc web per tal de destacar aquells aspectes que considerem més rellevants.

Les Portes Obertes d’ESO les portarem a terme la setmana de l’1 al 7 de març. Per un bon desenvolupament de les jornades us demanem que consulteu la informació que anirem publicant en aquesta pàgina, que es mantindrà actualitzada al llarg dels propers dies.

Per qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a portesobertes@iesthosicodina.cat.


TROBADES INTERACTIVES

Us convidem a que assistiu a una de les tres trobades interactives, que es realitzaran utilitzant la plataforma Google Meet

Dimarts 2 de març

de 19.00 a 20.00

Accediu a la trobada

Dimecres 3 de març

de 18.00 a 19.00

Accediu a la trobada

Dijous 4 de març

de 19.00 a 20.00

Accediu a la trobada

VISITES PRESENCIALS

Només en el cas que sigui necessari vingueu presencialment el dia assignat en l’aplicatiu de cita prèvia de Portes Obertes.
Cal omplir una cita per cada membre de la unitat familiar que vulgui visitar el centre (per exemple, una per cada adult i una pel futur estudiant.).

En cas que no hi hagi cites disponibles, escriviu un correu a portesobertes@iesthosicodina.cat per tal d’assignar-vos un espai. La visita presencial constarà d’un itinerari àgil per conèixer els espais i el centre.

 

ELS PROTAGONISTES DEL THOS I CODINA

La millor manera de conèixer el nostre centre és a través dels seus protagonistes: els nostres estudiants! A la secció següent us han preparat un seguit de vídeos informatius que esperem que gaudiu!

PREINSCRIPCIÓ 21/22

Al menú principal del nostre web disposeu dels enllaços del Departament d’Educació per la tramitació de la preinscripció pel curs 21/22.

OFERTA EDUCATIVA

L’apartat d’Oferta Educativa del nostre lloc web conté la informació detallada de tots els estudis que es cursen al centre.